Akshit Asked a Question
May 5, 2021 9:48 ampts 30 pts
do explain it. clearly step by step in simplest way possible
  • 1 Answer(s)
  • 0 Likes
  • 1 Comments
  • Shares
  • Priya thankyou
    30kg rice-₹40 per kg 30×40=1200₹ 20kg rice-₹30perkg 30×20=600₹ 1200+600=1800 30%profit on total-1800×130/100=2340 30+20=50kg mixture hal...
    Show more
    Likes(0) Reply(0)
Head Office :
MPA 44, 2nd floor, Rangbari Main Road,
Mahaveer Nagar II, Kota (Raj.) – 324005

Corporate Office:
212, F-1, 2nd Floor, Evershine Tower,
Amrapali Marg,
Vaishali Nagar, Jaipur (Raj.) – 302021

Mail: info@eduncle.com
All Rights Reserved © Eduncle.com